Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Noční pocení

Poslední dobou asi měsíc a půl mě trápí noční pocení. Za noc se několikrát probudím a mam mokré triko, je to dost nepříjemné. Každé ráno se proto musím sprchovat a vstávat tak o něco dřív. Když jsem přemýšlela, čím by to mohlo být, napadlo mě jestli to není tím, že už asi druhý měsíc beru lecitin (kvůli lepšímu studiu,každé ráno asi 4-5 g čistého lecitinu) s ovesnými vločkami. Dost mě to děsí, mám strach jestli to nemůže být i sníženou funkcí štítné žlázy (u nás v rodině ale nic takového není a mé stravování by se dalo přirovnat k víc než zdravému). Děkuji za odpověď.

Odpovědi na otázku

V této situaci je nezbytné co nejdříve navštívit lékaře. Nemusí se jednat o nic vážného, ale je potřeba to ověřit. Zvláště pokud míváte zvýšené teploty a došlo u vás k nezáměrnému váhovému úbytku. Co se týče štítné žlázy, tak pocení by odpovídalo spíše zvýšené funkci.